Veelgestelde vragen!

De meest voorkomende vragen zetten wij hieronder uiteen om je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn:

– Retourneren / ruilen
– Bevestigingsmail
– Levertijden
– Uitverkocht
– Maatvoering
– Maatvermelding
– Naamopdruk
– Kwantumkorting
– Klachten

Retourneren / ruilen

Vraag: Als ik een bestelling plaats en de maat is niet goed of ik ben niet tevreden, kan ik de bestelling dan in zijn geheel of gedeeltelijk retourneren? (terugsturen)
Antwoord: Bij Keepershandschoenen24.nl kun je onbedrukte artikelen terugsturen!

Voorwaarden voor het ruilen:

– Het product moet onbedrukt zijn: (géén naamopdruk en/of rugnummer).
– Het product moet ongebruikt (in nieuwstaat) verpakt zijn in indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking

LET OP: Mocht je door je aankoopbedrag in aanmerking voor gratis verzending en na je retourzending onder de grens komt, wordt het bedrag aan verzendkosten in mindering gebracht op het terug te boeken bedrag.

Bevestigingsmail

Vraag: Na mijn bestelling heb ik geen bevestiging per e-mail ontvangen, klopt dit?
Antwoord: Nadat de bestelling is geplaatst wordt er direct automatisch een bevestiging per mail naar het opgegeven e-mail adres verzonden. Ontvang je deze niet, kijk dan in je spambox/ongewenste mail folder.

Levertijden

Vraag: Wanneer ontvang ik de producten als ik vandaag bestel?
Antwoord: Wij leveren een groot gedeelte van het assortiment uit voorraad. Dat zorgt ervoor dat u vaak binnen 2 werkdagen uw product in huis hebt.

Uitverkocht

Vraag: Indien een artikel op uitverkocht staat komt het dan later nog terug in het assortiment?
Antwoord: Wij hebben inzicht in de voorraad bij onze leveranciers, op het moment dat een product of een maat niet meer beschikbaar is informeren wij dit door het artikel op uitverkocht te zetten. Dit betekent dat het product niet meer te bestellen is. Komt het artikel alsnog op voorraad, dan zetten wij de beschikbare datum erbij.

Maatvoering

Vraag: Hoe weet ik welke maat ik moet kiezen?
Antwoord: Doordat de merken hun handschoenen in verschillende fabrieken laten maken, zullen veel modellen ook verschillend ten opzichte van elkaar uitvallen. Maak gebruik van onze matentabellen, twijfel je na het volgen van deze adviezen? U kunt altijd contact op nemen met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Maatvermelding

Vraag: Als mijn maat niet bij het artikel vermeld staat, kan ik deze dan wel bestellen?
Antwoord: Als de maat ontbreekt, gaat het om een uitloopartikel of een actie product. Deze maat is dan helaas niet te bestellen. Vaak staan deze producten dan ook in de outlet.

Naamopdruk

Vraag: Kan ik op elk product naamopdruk bestellen? Waar komt de naam te staan? Kan ik de handschoenen nog wassen?
Antwoord: Vanwege onze ervaring met het personaliseren van keepershandschoenen en kleding kunnen we alle producten van je naam voorzien. Bij de keepershandschoenen wordt de naam op het polsbandje gedrukt, de techniek die we gebruiken garandeert een stevige opdruk die niet binnen afzienbare tijd loslaat of verkleurt. Volg onze gebruiksvoorschriftenkaart (bijgeleverd bij uw aankoop) om de handschoenen op een goede manier schoon te houden.

Kwantumkorting

Vraag: Kan ik ook korting krijgen?

Antwoord: Wil je als team of als vereniging grotere aantallen afnemen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via info@keepershandschoenen24.nl.

Klachten

Vraag: Ik heb een klacht over een door mij aangeschaft product, waar kan ik dit melden?
Antwoord: Wij vragen u vriendelijk een e-mail te sturen naar info@keepershandschoenen24.nl. We nemen de klacht binnen 2 werkdagen in behandeling. Om je op een adequate manier te kunnen helpen vragen we je in de e-mail tenminste een foto van de klacht alsook het ordernummer te vermelden.