Elite Sport keepershandschoenen

Wij beschikken over de gehele collectie van Elite Sport keepershandschoenen. Bekijk de collectie en de verscheidene opties, kies de gewenste maat en plaats een bestelling in de webshop. Vervolgens zorgen wij dat de handschoenen zo snel mogelijk in huis zijn. In het algemeen geldt vandaag besteld = morgen in huis.

Elite Sport keepershandschoenen

Elite Sport keepershandschoenen kopen? Die vindt u in allerlei kleuren en maten in het assortiment van keepershandschoenen24.nl. Veel bekende keepers en ook amateur keepers kiezen voor Elite Sport handschoenen omdat ze duurzaam en van hoge kwaliteit zijn.
Ze worden ontwikkeld in samenwerking met de Duitse Universiteit. Het doel van Elite Sport? Een keepershandschoen ontwikkelen die de beste grip biedt en een langere levensduur heeft. Dat de keepershandschoenen van kwaliteit en duurzaam zijn, betekent echter niet dat ze duur zijn. Deze keepershandschoenen van Elite hebben een eerlijke prijs, vanaf €39,95.

Unieke kwaliteit

Zowel volwassenen als kinderen kunnen keepershandschoenen van Elite Sport bij ons bestellen. Bij de meeste merken zijn keepershandschoenen van kinderen van minder goede kwaliteit dan handschoenen in een senior maat. Daarentegen zijn de junior keepershandschoenen van Elite Sport van dezelfde kwaliteit en hebben ze dezelfde goede grip als die voor volwassen keepers. Dit maakt deze keepershandschoenen zeer uitzonderlijk en tot een van de beste opties, want dit komt in de keepersindustrie niet vaak voor.

Stevigheid en optimaal comfort

Elite Sport keepershandschoenen beschikken over een stevige bandage en zitten strak om de handen, waardoor ze meer stevigheid bieden. Doordat de Elite Sport keepershandschoenen een dikke, sterke foam laag hebben slijten ze niet snel. Zodoende kunnen keepers vele jaren plezier beleven aan de handschoenen. Bovendien zorgen de elastische polsbandage en sluiting voor een optimale pasvorm. Wist u dat bij een aantal Elite Sport keepershandschoenen gebruik gemaakt wordt van een zogeheten negatieve naad? De naden van de vingers zijn naar binnen gestikt, waardoor het draagcomfort hoog is.

Vele opties Elite Sport keepershandschoenen

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan handschoenen voor jonge en oudere keepers van het merk Elite Sport. U kunt kiezen uit vele opties. Zo verkopen we keepershandschoenen met verschillende soorten protectie zoals verwijderbare fingersave en zonder fingersave en bieden we vele opties voor de palm. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren en maten.

Van een blauwe senior Elite Sport keepershandschoen met fingersave in maat 11 of maat 10 tot een rode junior variant zonder fingersave in maat 6 of maat 7. Bovendien verkopen we handschoenen die specifiek bedoeld zijn voor kunstgras of voor echt gras. Wist u dat we ook Elite Sport keepershandschoenen verkopen die zowel met goed weer als met slecht weer te gebruiken zijn?

Plaats een bestelling in de webshop

Bekijk de verschillende Elite Sport handschoenen en de opties online en bestel handschoenen in de juiste maat. Vervolgens pakken we het product netjes voor u in en sturen we hem direct op. Hierbij is het ons doel om ervoor te zorgen dat u het pakketje de volgende dag al ontvangt en de keepershandschoenen snel kunt gebruiken.

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld de opties, de juiste maat, de voorraad van Elite of de leverings- en betalingsvoorwaarden? Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt onze klantenservice bereiken door te bellen naar (+31) 06 839 863 63. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@keepershandschoenen24.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Keepershandschoenen24.nl werkt samen met Sportkleding24.nl en  Keeperswear.nl.