“20 jaren van ervaring op het hoogste niveau heeft er mij er tot gebracht om een passie voor keepershandschoenen te ontwikkelen. Onze keepershandschoen kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en geen concessie te doen om alleen maar met de echte Duitse latex te verwerken in onze keepershandschoen. Gemaakt met passie, gedragen door keepers met passie voor het vak. Onze RWLK keepershandschoen is geproduceerd met de achterliggende gedachte dat wij keepers willen voorzien met de beste keepershandschoen op de markt, tegen een betaalbare prijs en lange levensduur”

– Ronald Waterreus


Het begon als een hobby. “Just an idea”, een plan om juist de jonge, talentvolle keepers te voorzien van de best mogelijke keepershandschoen. Een keepershandschoen die geproduceerd is met passie en bewezen kwaliteit. Geproduceerd met alleen maar de beste kwaliteit Duitse latex en in het belang van iedere keeper, op ieder niveau, prof of amateur.

De combinatie van 20 jaren profervaring, de expertise van de Duitse fabrikant en de constante input van jong talent van heden ten dagen geeft ons de mogelijkheid om geen concessie te doen aan de functionaliteit en kwaliteit van de RWLK-keepershandschoen. Hiermee heeft RWLK momenteel één van de beste keepershandschoenen verkrijgbaar op de markt.

In de opinie van keepershandschoenen24.nl is het een kwestie van tijd dat RWLK goalkeepergloves een leidend merk wordt op de Nederlandse/Belgische markt. De keepershandschoen is van zeer hoge kwaliteit door het gebruik van de Duitse latex en dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Ieder zichzelf respecterende keeper zou RWLK keepershandschoenen in zijn tas hebben. Op alle vlakken van grip, levensduur en pasvorm is de keepershandschoen van RWLK uitmuntend.

Het is niet voor niets dat keepers als Jasper Cillissen en Jeroen Zoet al jarenlang met de RWLK keepershandschoen keepen.

Hier vindt U de collectie van RWLK keepershandschoenen bij keepershandschoenen24.nl.

KEEPERS OP RWLK

Jasper Cillessen

Plays for Valencia CF

Jeroen Zoet

Plays for Spezia Calcio


Hobie Verhulst

Plays for AZ

Michael Woud

Plays for Almere City


Mark Spenkelink

Plays for Jong PSV

Nick Olij

Plays for NAC Breda


Nigel Bertrams

Plays for PEC Zwolle

Ford Donovan Parker

Plays for Birmingham Legion


Dušan Čubraković

Plays for FK Zlatibor

Luuk Koopmans

Plays for ADO Den Haag


Goncalo Felipe

Plays for Sporting Club de Portugal

Kostas Lamprou

Plays for RKC


Ruud Swinkels

Plays for FC Eindhoven

Bart Verbruggen

Plays for Anderlecht