Combi Pakketten

Keepershandschoenen24.nl heeft voor combi pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn een combinatie van wedstrijdhandschoen en trainingshandschoen. 

Over het algemeen gezien zijn duurdere keepershandschoenen voorzien van een kwalitatief uitstekende foam. Dit zorgt ervoor dat jij als keeper de beste grip hebt, echter zegt dit nog niets over de slijtage van een keepershandschoen. Een goedkopere keepershandschoen kan zelfs een langere levensduur hebben dan een duurder model maar dan is over het algemeen de grip een stuk minder.

Ons advies aan onze keepers is om wedstrijdhandschoenen niet te gebruiken voor trainingen! De trainingen afwerken met een duurdere wedstrijdkeepershandschoen is een kostbare aangelegenheid. Beter is het om een setje aan te schaffen met een duurdere wedstrijdhandschoen en een goedkopere keepershandschoen met een lange levensduur voor de trainingen. Je hebt dan weliswaar op de trainingen iets minder grip maar een foutje op de trainingen wordt je wel vergeven en zo houd je wedstrijdkeepershandschoen langer grip voor als het er echt om gaat.

Keepershandschoenen24.nl heeft een aantal pakketten voor jou samengesteld, deze bestaan uit een wedstrijdhandschoen in combinatie met een trainingshandschoen, hiermee heb je een top wedstrijdhandschoen en een uitstekende keepershandschoen voor de training tegen de beste prijs.

Wil jij zelf graag een pakket samen stellen? Stuur ons dan een email en wij laten jou weten wat daarvan de kosten zijn.